Kui mul üle aasta eest näitas pea 29 000 vereliinis, siis sellest ajast ei näita enam üldse üle 5000 ja nende avamisega on ka probleeme, ehk siis enamustel kordadel ei lähe lehekülg isegi edasi.
Nii et vastus on, et enamused ilmselt ei näegi ja need üksikud, kes näevad siis mingi nipiga, on õnnega koos:-)
Minuarust pole see seotud kas oled Pro või mitte, vaid et lihtsalt Geni serveritel on niimoodi kergem.
näeks kuni 30 000ki, oleks rõõmus :-)
Huvitav, kuidas minul on. Tegin ekraanipildi, panin oma albumisse,
kui ei usu.
https://www.geni.com/photo/view?photo_id=6000000039892920388
Leho Ainsaar
me rääkisime mööda. Isiku andmete muutmine on jah, seal. See, kas on elus/lahkunud on juba avatud ankeedi ülaservas nime all (või vähemalt vanasti oli)
Antud juhul pole sellist kohta ja seda pole ka puuvaates.
Ma olen profiili looja/haldaja ning PRO. Kellel siis on õigus seda staatust muuta? Inimesed ju paraku ikka surevad.
Geni Help- osakonnast pole ma vastust ja abi saanud,
Vaadake mõne eaks inimese profiili. Kas teil on see võimalus olemas?
Ma ei süvenenud täielikult Lainoja probleemi, aga mul oli vist ka analoogne olukord, kus ma sisestasin inimese, kes elas, tähendab ma märkisin ta elavaks. Ja pärast oli olukord, et mulle oli ta n.ö. private. Ma ei mäletagi, kuidas ma selle lahendasin, kas uue lisamise ja selle kohe surnuks kuulutamisega, sest ta oli mulle suguluse mõttes kauge inimene ja arvatavasti seetõttu süsteem blokeeris mulle selle ära, kuigi ma selle sisestasin. Kurat neid mängureegleid ja nende realiseerimist siin GENIs teab. Kes teeb, sellel juhtub. Nii mul kui GENI programmvarustuse tegijatel.
Me ei tea ju, millise algoritmi alusel GENI meeskond töötab. Võimalik, et neil on mingid sugulusseosekäigud salvestatud ja siis püüavad neid kasutada. Kui ei leita kiirkorras mingi kahe inimese vahelist teed, kuigi tegelikult peaks see olema, siis öeldakse, et pole, oodake paremaid aegu. Ja mõne aja pärast ongi asi paika saanud. Ei saa ju mingi päringu pärast süsteemi ainult seda otsima panna, pigem oota järgmisi päevi ja paremat tähtede seisu. Kindlasti see umbes nii ongi. Ja ka mina olen soovinud endale saada sugulussidemeid kellegi kaugema sugulasega ja mitte abielu-, vaid veresugulust. Olen mõelnud, et korraks võiks mingi abieluline side katkestada ja siis nõuda süsteemil uue sugulustee leiutamist. Mingi vastus ikka tuleb, kas siis seose puudumine või mingit teist rada pidi seose leidmine.
Jõudu tööle!