Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2461-2490 of 2995 posts

Private User 1-l minu koostööpartneril on üle 100 tuhande veresugulase. Polegi küsinud, kuidas see võimalik on. Huvitaks mind kah, kuidas seda õiget nr näha saaks. Küsiks veel, kui juba küsimiseks läks.:) Miks muudatuste kastikene uudistevoo kõrval, enam ei tööta.

Tavakasutajal näitab veresugulasi kuni 5000 ja Pro-l kuni 100000, ei ole kohanud kedagi kel oleks üle 100k.
Minul muudatused toimivad, ehk on mingi brauseri probleem?

Ei ole näinud, et üle 100 000 näitaks, aga mulle tundub diskrimineerimisena, et ei näita üle 100 000 puhul veresugulaste arvu

Kui mul üle aasta eest näitas pea 29 000 vereliinis, siis sellest ajast ei näita enam üldse üle 5000 ja nende avamisega on ka probleeme, ehk siis enamustel kordadel ei lähe lehekülg isegi edasi.

Nii et vastus on, et enamused ilmselt ei näegi ja need üksikud, kes näevad siis mingi nipiga, on õnnega koos:-)

Minuarust pole see seotud kas oled Pro või mitte, vaid et lihtsalt Geni serveritel on niimoodi kergem.

näeks kuni 30 000ki, oleks rõõmus :-)

No aga äkki näitabki ainult kuraatoritel? Mul näitab praegu 35003 veresugulast

Kuraatorid ja pro-d näevad praegu tavakasutajatel kuni 5000 ja teistel pro-del ja kuraatoritel kuni 100 000. Ehk siis sõltub sellest keda vaadatakse, mitte kes vaatab.

Minul ka muudatused Google Chromega ei toimi.
Proovisin IE-ga - toimib.
Tundub jah mingi brauseri probleem.

Minul muudatused toimivad kõikide brauseritega( Google Chrome, Comodo Dragon, IE, Maxton Cloud, Mozilla FF)

Muudatusi seinal pole näinud üle 2 aasta juba- millest siin siis rääkida :-)

Huvitav, kuidas minul on. Tegin ekraanipildi, panin oma albumisse,
kui ei usu.

https://www.geni.com/photo/view?photo_id=6000000039892920388

Muudatuste kuvamine sõltub jälgitavate profiilide, arutelude ja projektide hulgast. Kui neid liiga palju, siis lõpeb asi time-out ja tühja lehega. Pakun et see piir on praegu 5000-6000 jälgitavat.

Kummaline IE-ga kuvas kohe 2-3 sekundiga aga Chromega lõpeb tühja lehega.
Jälgitavate profiilide, arutelude ja projektide hulk oli sama.

Minulgi lõpeb tühja lehega nii IE kui Google'ga.
Kuid kui uuesti muudatuste vahelehte klikkida, siis tuleb ikka pilt ette.
Juba ammu selline jama.

Hei, kas keegi oskab aidata. Kuidas saab profiilile lisada surmaaega. Isiku andmete ankeedis ( enam. Varem oli ülaservas) seda kohta pole. Olen profiili looja.

Profiilis nupp "Muuda isiku andmeid", või puuvaates "Muuda".
Kui elus siis tuleb kõigepealt surnuks märkida. Kui Geni kasutaja siis tuleb kasutajatoele teada anda - profiilis Tegevused -> Teata sellest ja põhjus surnud kasutaja.

Private User No eks see on ikka Muuda isiku andmeid > Põhiandmete lehel tuleb märkida inimene surnuks (Elus või Surnud), siis tuleb ette vastav lahtrike, sinna kirjutadagi surmaaeg. Minul toimib küll.

Ei ole sellist kohta. Ma tean, kus see peaks olema, .ülaservas, aga seda lihtsalt pole enam
Kasutajatoele saatsin info.

Leho Ainsaar

me rääkisime mööda. Isiku andmete muutmine on jah, seal. See, kas on elus/lahkunud on juba avatud ankeedi ülaservas nime all (või vähemalt vanasti oli)
Antud juhul pole sellist kohta ja seda pole ka puuvaates.

Ma olen profiili looja/haldaja ning PRO. Kellel siis on õigus seda staatust muuta? Inimesed ju paraku ikka surevad.
Geni Help- osakonnast pole ma vastust ja abi saanud,

Vaadake mõne eaks inimese profiili. Kas teil on see võimalus olemas?

Private User
Kellest jutt, ma vaatan üle.

Tänan! Sain juba Geni admin abi. Nüüd on vastavad lahtrid taas olemas.

Tundub, et Geni admin lahendab probleemi küsimise põhiselt. Või on asi selles, et mul Pro konto juba mõnda aega aegunud on. Igatahes oma hallatavat profiili ma kuidagi surnuks märkida ei saa.

Tõenäoliselt jälle kord Geni kasutaja, ainuke võimalus kasutajatoele teada anda - profiilis Tegevused -> Teata sellest ja põhjus surnud kasutaja.

Aitüma, Ivo! Saatsin teate, loodetavasti saab lähiajal korda.

Sõltub nende koormatusest, tavaliselt läheb 1-2 tööpäeva.

Ma ei süvenenud täielikult Lainoja probleemi, aga mul oli vist ka analoogne olukord, kus ma sisestasin inimese, kes elas, tähendab ma märkisin ta elavaks. Ja pärast oli olukord, et mulle oli ta n.ö. private. Ma ei mäletagi, kuidas ma selle lahendasin, kas uue lisamise ja selle kohe surnuks kuulutamisega, sest ta oli mulle suguluse mõttes kauge inimene ja arvatavasti seetõttu süsteem blokeeris mulle selle ära, kuigi ma selle sisestasin. Kurat neid mängureegleid ja nende realiseerimist siin GENIs teab. Kes teeb, sellel juhtub. Nii mul kui GENI programmvarustuse tegijatel.

Ma ei tea, kas siin on sellest varem juttu olnud, aga küsin üle. Miks on nii, et paljud otsesed esivanemad jm veresugulased näidatakse läbi teiste perede? Tee võib ju lühem olla, aga nii pole mingit ülevaadet, kes on tegelikult kes.

Tiia, proovi mingi aja pärast sugulusteed värskendada, praegu võib näidata vahemälus olevat teed enne mestimist.

Pigem kipub asi sassi minema peale mestimast.

Me ei tea ju, millise algoritmi alusel GENI meeskond töötab. Võimalik, et neil on mingid sugulusseosekäigud salvestatud ja siis püüavad neid kasutada. Kui ei leita kiirkorras mingi kahe inimese vahelist teed, kuigi tegelikult peaks see olema, siis öeldakse, et pole, oodake paremaid aegu. Ja mõne aja pärast ongi asi paika saanud. Ei saa ju mingi päringu pärast süsteemi ainult seda otsima panna, pigem oota järgmisi päevi ja paremat tähtede seisu. Kindlasti see umbes nii ongi. Ja ka mina olen soovinud endale saada sugulussidemeid kellegi kaugema sugulasega ja mitte abielu-, vaid veresugulust. Olen mõelnud, et korraks võiks mingi abieluline side katkestada ja siis nõuda süsteemil uue sugulustee leiutamist. Mingi vastus ikka tuleb, kas siis seose puudumine või mingit teist rada pidi seose leidmine.
Jõudu tööle!

On minulgi juhus, kus veresugulane ei ole enam peale puude mestimist otsene veresugulane.

Showing 2461-2490 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion