See peaks olema igal ühel saadaval pererühma sees (1..4 astet ulatuses).
Praegu tehakse asja kuidagi Geni poolt ringi. Teele jäävad privaatsed peaksid seal olema <privaatne> Perenimi ja mitte lingitavad. Asi peaks ka praegu toimima kui path on avalikust avalikuni ja ei sisalda ühtegi privaatset.
Jaak tegeleb sellega Geni CS juures...
Mina ei saa oma Elioni ühendusega juba üle nädala Genisse. Lihtsalt hangub juba otsingus leht ära või kui Genisse sisse login, siis esilehest edasi ei pääse, sest taas kõik hangub. Samas viimased päevad pääsen Genisse läbi mobiiliga jagatud interneti. Üks IT spets vaatas mu ühendused üle ja ütles, et minu geni.com päring saadetakse kahtlaselt paljudest imelikest serveritest läbi ning lõpptulemusena päring ei jõuagi õigesse kohta kohale.
Private User teeme nii, et sellest "pääsust" me aruteludes ei räägi - liiga palju küsimusi tekitab.
Ja ka Private User - uurin asja Geni kaudu (las teie IT mees saadab nimekirja neist väidetavalt kahtlastest/imelikest serveritest.
Aga esmalt uurin - mis brausereid/sirvikuid te kasutate?
Ja kas kõik värskeimad versioonid/uuendused on peal?
Brauser, Adobe Flash, Sun Java...
Lauri
Üks küsimus ka siia arutelusse:
Kui hakkan kirjet projekti lisama, siis valikus on mul mõningad projektid topelt.
Nii on kahekordselt nt Eesti Vabadussõda, Vabadussõjas langenud, näitlejad, poliitikud, vabadusvõitlejad jpm. Samas on ühekordselt nt arstid, geni aktivistid, diplomaadid, juristid, metsavennad, politsei, sport jms. Kalmistuprojektid samamoodi - osad topelt, osad üksikult.
Mis anomaalia see võiks olla, et osad projektid on kahekordselt? Oleks nagu 2 korda liitunud projektiga? Huvitav, kumma projekti ma siis valin - kas lisan ülemisse või alumisse projekti ja kas mõlemad valikud on võrdselt kehtivad? Siiani aga pole täheldanud, et projekti lisamine poleks õnnestunud.
See kestab mu juba tükk aega, vist isegi alates 1. juulist, kui need suured muudatused siin genis toimusid. Privaatsusesse see teema ei tohiks küll puutuda.
Lauri Kreen Väga lihtne ja loogiline põhjendus, et ma ka ise selle peale ei tulnud ;) Tänan!
Aga ka minuteada pole mitmed mitte-pro'st genikasutajad viimasel ajal genisse pääsenud. Loodetavasti laheneb nende probleem varsti!
Siin sama seis - ei saa oma Elioni ühendusega juba üle nädala Genisse. Ruuteri restart ei aidanud. Browseriks FF28.0, FF31.0, IE11, Shockwave Flash 14.0 r0, Java 7u45. Mitte mingist arvutist selle ühendusega sisse ei saa. Tundub, et on elioni võrgu probleem, sest traceroute ei jõua 30 hopsiga kohale.
Ei pääsenud samuti nädalapäevad Genile ligi.
Põhjus oli ilmselt selles, et kusagil Eesti ja Geni vahel läks internet "lõhki". Ehk siis vanemate ruuterite piiratud mälumaht (512 K) ei suutnud enam mahutada uusi ümbersuunamistabeleid, mis on mõnel juhul juba suuremaks kasvanud.
Pikemalt ja üksikasjalikumalt:
http://arstechnica.com/security/2014/08/internet-routers-hitting-51...
Geni väitel oli probleem Interneti teenusepakkujate seadmetes:
http://www.renesys.com/2014/08/internet-512k-global-routes/
Kalev Pullonen Selle asja mõte on nii ajaloolistele kuulsatele isikutele kui ka mitmekeelses (ladina, araabia, kreeka, heebrea näiteks) keskkonnas tuntud nimedega isikutele (kui soovite siis kõigile) lisada mitmes keeles teave.
Ehk sarnaselt Vikipeediaga saame teha Karl Suurele eestikeelse teksti ja nimekuju mida näevad eestikeelsed kasutajad ja mis sugugi ei häiri nimekujude Charlemagne, Karl der Große, Carolus Magnus, Kārlis Lielais, Karolis Didysis, Карл Великий, شارلمان, Καρλομάγνος, カール大帝, קרל הגדול, 查理大帝, jt kasutajaid.