Tere
VIGASE / VALE mestimise "kogemata" tegemise järel või juba "kellegi poolt, kunagi" tehtud teo avastamise järel on kõige parem:
A) kui te ise seal enam midagi ei muuda;
B) hea oleks kui kirjutate lisateabe väljale (juhul kui teil see õigus) - Mitte muuta, vigase mestimise tagasivõtmine on pooleli!
C) saadate probleemse isikukirje (see kellel mitu komplekti vanemaid, õvesid, kaasasid, lapsi) lingi (nn profiilinumber on oluline) Geni sisese sõnumiga kas Laurile (Lauri Kreen), Hennule (Henn Sarv), Jaagule (Jaak Tulp), Jaanusele (Jaanus Luuse) või Liivile (Liivi Murumets), kes seepeale teevad Geni adminnidele UnMerge taotluse hooldajate arutelus „Undo Merge script"
ehk http://www.geni.com/discussions/129012 (ainult „C“ ligipääs).
Tavaliselt võetakse siis see vigane mestimine tagasi ca 1..2 tööpäeva jooksul.
Aga seal võib esineda täiendav vajadus nimede, andmete jms täiendavaks korrastamiseks, eriti siis kui seal juba vahepeal midagi muuta või parandada püüti. Selle peate siis uuesti hiljem üle vaatama!
Tere
Mina sooviksin ka , et minu loll mestimine , mis ma tegin 06.09 14 Peet Jürissonile :Peet Jürisson
võetaks tagasi. Tema õige isa on Jaan Jürisson s.1837 ja ema Madli Jürisson (Rosenmüller) s.1843
Krista
Johansonidega on kõik korras, aitäh!
Avastasin veel, et Johannes Mikkita on valed vanemad, õiged on Mari Mikkita ja Mihkel Mikkita.
Private User nüüd mestimine tagasi võetud - aga kumma Johannese küljes:
Unknown Profile või Johannes Mikkita
need Mari Mikkita ja Mihkel Mikkita peavad olema? Või ongi praegu juba õige?
Aire Lahk - see on tehtud 03.04.2014 12:05.
Seda saab vaid käsitsi lahendada. Kes või mis seal taastada või eemaldada?
Lauri Kreen- Sel juhul alustuseks lahutada Jaan Uin mõlematest vanematest Peter Perandist ja (Keerdi) Tohwer Unnist. Õigete vanematega profiil on olemas Unknown Profile