Kes sobiks uueks põetajaks?

Started by Liivi Murumets on Saturday, September 24, 2011
Problem with this page?

Participants:

• Geni Pro
  • Sirle-Merle Sild
    Geni member
  • Private User
    Geni member
  • Private User
    Geni Pro
  • Private User
    Geni Pro

Profiles Mentioned:

• Private
    Geni member
  • Private
    Geni member
  • Geni member
Showing 1-30 of 53 posts
9/24/2011 at 12:01 AM

Geni on endiselt eestlaste seas populaarne ja oleks aeg uute hooldajate jaoks.
Ma lisasin siia mõned potentsiaalsed kandimemmed ja taadid, et saaks hääletada anonüümselt.
http://help.geni.com/forums/364739-feature-requests

Sirle-Merle Sild
9/24/2011 at 12:17 AM

ok

Private User
9/24/2011 at 4:12 AM

Esimeses postituses toodud link viib leheküljele kus on näha vaid initsiaalid.. Kas kuskil on mingi kala sees?

9/24/2011 at 8:53 AM

Private, lisasin Arne ja IIda nimekirja. Kusjuures enda poolt hääletamine on täitsa lubatud - http://help.geni.com/entries/20470178-kes-sobiks-eha-t :)

Private User, lisasin eesnimed.

Private User
9/24/2011 at 10:14 AM

Valitud!

Private User
9/24/2011 at 10:19 AM

Igat nimekirjas olijat saab valida ühe korra. Homme jätkan valikute tegemist.

Private User
9/24/2011 at 11:16 AM

keda, mida valima peab:) valiks kah!

Private User
9/24/2011 at 11:25 AM

@Liivi (Murumets)

Kas see hääletamine on mingi äraarvamismäng?

Mul on palju tuttavaid, kes sobivad nende eesnimede ja perekonnanime algustähega.

Kui see hääletamine on mõeldud mingile kinnisele ringile, kes saavad aru, kes peituvad nende poolikute nimede all, siis poleks mõtet olnud seda hääletust panna avalike arutelude alla.

Kui see on mõeldud kõigile genilastele, siis oleks elementaarne, et oleksite esitanud täielikud nimed.

Private User
9/24/2011 at 12:22 PM

Mingi täiesti mõtetetu "hääletus", ei saa hakata ju pimesi kedagi siia soovitama hooldajaks.

9/24/2011 at 12:41 PM

Nimed võiks täielikult väljakirjutada küll sest kuraatorina end sedasi varjata enam ei saa.

9/24/2011 at 4:58 PM

Hetkel 19 nime ::
1 OL Olav Linno Poëll
2 JL Jaanus Luuse
3 ET Private
4 JT Jaak Tulp
5 AT Private User
6 MP Mall Pendin
7 TM Private User
8 TV Teele Vaalma
9 AP Arne Pajula
10 IT Iida Tõnisson
11 AA Private User
12 EP Private User
13 LL Private User
14 ML Private User
15 SM Private User
16 VP Vilve Pohla
17 KK Private User
18 SN Private User
19 ST Private User

9/24/2011 at 7:39 PM

Jaak Tulp
tema kohta kehtivad omadussõnad - andestav,abivalmis, arenev

Private User
9/24/2011 at 8:19 PM

Mina ei soovi ega hakkagi mingiks "põetajaks"
Milleks sellist suvalist nimekirja koostada, mis hõlmab isikuid, kes on mõned korrad kuskil arutelus sõna võtnud. Kui jutt on kuraatoritest, siis sellisel isikul peaks ikka olema rida isikuomadusi, mille järgi teda valida ja ka vaieldamatult oskused sugupuu korrastamisel ning arvutitundmisel.
Pole ju mõtet kitse kärneriks sokutada.

Private User
9/24/2011 at 8:51 PM

Olen Silvia Nõmmojaga kõiges nõus.

Liivi Murumets

Vana ja hea tava nõuab, et enne kellegi esitamist kandidaadiks küsitakse kõigepealt selle inimese nõusolekut.

9/24/2011 at 11:02 PM

Nimekirjas on potentsiaalsed ehk võimalikud, tänase seisuga ::
2 JL Jaanus Luuse 9
4 JT Jaak Tulp 4
1 OL Olav Linno Poëll 1
7 TM Toomas Muru 1
9 AP Stop Breaking Geni (the good old) 1
10 IT Iida Tõnisson (Hein) 1
14 ML Maidu Leever 1
3 ET Eha Tenson (Toomingas/Kallu)
5 AT An Taur
6 MP Mall Pendin
8 TV Teele Vaalma
11 AA Andrus Alev
12 EP Eve Pärnaste
13 LL Leiki Loone
15 SM Silver Möls
16 VP Vilve Pohla
17 KK Külli Kaljulind
18 .. ..
19 ST Siiri Telling
20 HJ Hannes Jaagura Private User

9/24/2011 at 11:26 PM

Mis on "põetaja" ülesande? Kas selle all on mõeldud kuraatori rolli? Igal juhul meeldiv oma nime siin leida.

Private User
9/24/2011 at 11:33 PM

Mind ka kirja pandud - aga nüüd ei saa ma ise hääletada.
Palun varasemalt minu poolt antud hääled kehtetuks tunnistada.

Aga 18. on momendil vaba- ma võtaks selle koha.

Private User
9/25/2011 at 12:13 AM

"Stop Geni (the good old)" on olnud väga head koostöökogemused siin Harjumaal. Ükskõik mida sa ka ei palu, on ka vatus kohe käes.

Private User
9/25/2011 at 12:31 AM

Huvitav arutelu / hääletamine, kui need keda hääletatakse ka ei tea milles seisnevad põetaja ülesanded ja need kes hääletavad ei tea millised õigused saab isik kes osutub enim hääli saanud n.ö. väljavalituks.

Arvan, et ei eksi kui eestlasi on Genis kümneid tuhandeid kui mitte rohkem, siis kas näiteks sada häält kogunud isik on siis "enamuse soovil" valituks osutunud ja saab mingid eriõigused ?

Kanditaatide nimekiri tundub olema koostatud aruteludes enim sõna võtnud isikutest, kus tihti mõne kandidaadi arvamused on stiilis, et "minu arvamus = ülim ja ainus tõde". Kui pole teada mille eest hääletame, siis kas keegi sooviks omale põetajaks autokraatlikku ja oma arvamust ainuõigeks pidavat isikut kui ta näiteks arvab, et nüüd on sul aeg nälgida.... (põetaja = hooldaja ehk sanitar).

Või on nimekiri isikutest , kes omavad paljude profiilide haldusõigust ja põetajana suudaksid midagi kergemini läbi suruda (kas või vigadega ja valesti, pole vist tähtis) ?

Ehk võiks rohkem lisainfot anda põetaja rolli kohta,

9/25/2011 at 12:59 AM

Aivar, eks ta ole jälle selline usalduse asi ja inimeste eripärade vahel valimine niipalju kui neid tunned. Miks ma nii küsisin ülesannete kohta, on see, et keegi vist päris alguses ei tea, mis kujutab endast uue "ameti" vastuvõtmine kuni pole sellesse rolli sisse elanud. See, mis ma oskan aimata kuraatori rollist, on selle põhjal, mida on senised kuraatorid teinud ehk aitavad lahendada puukonflikte kus PRO-del isegi käed lühikeseks jäävad ja omavad õigusi mingitele spetsiaalsetele "tööriistadele". Viimasel ajal tuli välja ka, et saavad muuta kasutajate õigusi kui selleks on tõsine vajadus. Kui sellele on midagi lisada, siis ehk keegi seletab mulle.

Olen huvitatud, et erinevad puu harud, kus on konfliktid sees, saaks korda, ükskõik kui kauges suguluses need minu suhtes võivad olla. Kaugetest harudest võivad saada lähedased harud kui vahepeal leitakse uusi korrektseid seoseid ja need ühendatakse.

Private User
9/25/2011 at 1:02 AM

Tore ka enda nime siit leida ja isegi üks hääl on antud, aga ma siiski loobuks kandideerimast.

Hooldajast lähemalt siin: http://wiki.geni.com/index.php/Curators

Private User
9/25/2011 at 2:16 AM

Hmm, kas on kuskil kirjas, et siin on tegemist kuraatori valimisega ?
Vist mitte, ehk on see põetaja/hooldaja siiski vaid kärbitud kuraator nagu Geni plus konto. Pole mõtet oletada, parem kui C-d selgitaksid , et mis ja milleks enne ja mitte pärast valimisi.

9/25/2011 at 2:44 AM

Siin on hooldajate "lasteaed" - doktoriks ei saada üleöö. Arst, kes on leiba teeninud põetajana, oskab vaadata asjaolusid erineva nurga alt.
Et mul näpud valusaks ei jääks, siis edaspidi lisage ennast või teisi ise palun :-:
http://help.geni.com/forums/364739-feature-requests/entries/new
Kena oleks ka näha isiklikke kommentaare vastava "Kes sobiks?" teema all.
Limiite pole (seni!) - lisage end või teisi nii palju kui süda lustib ja vajalikuks peate. Geni Zendesk ehk klienditoe keskkond on otsimootorite poolt leitav ja kommentaare kustutada ei saa. Samas muuta saab enda lisatud ideesid/isikuid.

Private User
9/25/2011 at 4:28 AM

Tere, olgu lasteaed, aga mis on kohustused ja volitused neile kes nüüd siin valituks saaksid?

9/25/2011 at 6:14 AM

Siinse alusel saavad olemasolevad hooldajad otsustada, kes võiks sobida tulevaseks kuraatoriks
http://wiki.geni.com/index.php/Curators#What_skills_are_expected_of...
Kes soovib, võib enda kandidatuuri ka otse president Noahile esitada (mina tegin nii) ja toimida vastavalt tema vastusele.
http://wiki.geni.com/index.php/Curators#The_actual_process
Õigused ja kohustused on mitmekülgsed.
http://wiki.geni.com/index.php/Curators#How_Curators_Help

Private User
9/25/2011 at 6:22 AM

Tere-tore! Minu käest pole midagi küsitud ja mingisse kahtlasse "lasteaednike" või "hooldajate" nimekirja topitud!

Mina ei ole nõus. Kõik.

Private User
9/25/2011 at 6:39 AM

Mulle on täiesti vastuvõetamatu, et Liivi (Murumets) pani mu kirja kandidaadina selles (algselt pimesiku)mängus.

Ka mina ei ole nõus hakkama siin kelleks iganes. Kõik.

Private User
9/25/2011 at 6:51 AM

Minult ka ei küsitud et kas oleksin huvitet :) ja kandideerimise puhul pigem küsimus selles et mul pole õrna aimugi kui palju saab mul aega olema et Genis tegutseda ütleme näiteks 1-2 kuu pärast.

9/25/2011 at 6:52 AM

2 JL Jaanus Luuse 9 → 15
4 JT Jaak Tulp 4 → 4
14 ML ... 1 → 2
10 IT Iida Tõnisson (Hein) 1 → 1
9 AP Stop Breaking Geni (the good old) 1 → 1
1 OL Olav Linno Poëll 1 → 1
21 AK Anne Kukermann Anne Kukermann 1

9/25/2011 at 6:55 AM

The actual process
Candidates are suggested by Geni Staff, current Curators, other Geni users or even nominate themselves. The Curator team constantly reviews these potential candidates. This is done by looking at their work, often Collaborating / Following them. We also watch their public interactions with the Geni Community. This takes time, often weeks. The Curator team debates each candidate, and if a positive decision is reached, Noah, President of Geni, invites them to join the Team. The final decision is ALWAYS Noah's.

Showing 1-30 of 53 posts

Create a free account or login to participate in this discussion